Markarbeten

Markarbeten i Stockholm

J&S Markservice är det självklara valet för alla i Stockholm som söker efter prisvärd, pålitlig och professionell hjälp till någon form av markarbete.

Vi som arbetar här har både kunskap och kapacitet att klara av de varierande uppdrag vi ställs inför, liksom mångårig erfarenhet som borgar för högkvalitativa resultat. Med stor förståelse för allas varierande behov formar vi omsorgsfullt våra insatser utifrån rådande förutsättningar och med hänsyn till alla kunders egna önskemål. Oavsett om ni söker hjälp till mindre punktinsatser eller överlåter allt ansvar till oss kan ni förvänta er engagerad hjälp från yrkesspecialister samt effektiva arbetsformer som garanterar oavkortat hög standard.

Söker ni efter någon som kan hjälpa er med ert schaktningsarbete, er trädgårdsskötsel, omdräneringen eller som har rutin och redskap för er gårdsrenovering? Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret.

Vårt utbud av tjänster

Dräneringsarbete

Dräneringens främsta uppgift är att hålla borta dagvatten och fukt från fastighetens källarväggar så att den inte tränger in. Oavsett vad man har för husgrund så kommer en omdränering med tiden att bli behövlig och vi har kapacitet och kunskap att ta oss an uppgiften. Med hänsyn till fastighet och markförhållande plockar vi fram de bästa och mest lönsamma lösningarna för att sedan genomföra arbetet så effektivt som möjligt så att ni slipper bo på en arbetsplats längre än nödvändigt.

Schaktning

Ett välgjort markarbete är en nödvändig investering oavsett vad det är för typ av anläggning eller byggnation man förbereder inför. Med rätt kunskap och maskiner säkerställer vi att marken håller för den belastning den ska bära och eliminerar effektivt eventuella problem i framtiden. Vi utför alla typer av schaktningsarbeten och kan se till så att grunden garanterat blir hållbar och stabil i många decennier framöver.

Platt- och stensättning

Det blir allt mer populärt med användning av plattor och marksten på tomten och vi på J&S Markservice arbetar med både betong och natursten enligt förfrågan. Vi hjälper er gärna med att välja rätt produkter för er garageuppfart, er uteplats eller gångarna till er trädgård med hänsyn till användningsområde, omgivning och budget.

Trädgårdsskötsel

För alla som inte hittar tid till trädgårdsarbetet eller helt enkelt inte tycker det är lika kul som vi gör kan vi erbjuda hjälp kring allt från gräsklippning och beskärning till vårstädning och bortforsling av skräp. Ni bestämmer själva omfattning och hur regelbunden hjälpen ska vara.

Snöplogning

Har man inte en plan eller rätt redskap i beredskap när snön faller så kan snöröjningen bli en rejäl utmaning. Vi rycker ut när vi behöver och underhåller garageuppfarter, gångvägar, cykelbanor och parkeringsplatser m.m. för att ge er avlastning och en smidigare lösning.

Lekplatser

Med erfarenhet från tidigare lekplatsprojekt har vi förståelse och kunskap kring alla regler och förordningar som gäller för att installera säkra och stabila lekredskap. Vi kan även hjälpa er med er besiktning och renovering samt lägga fram förslag och idéer på hur vi kan göra området bättre.

Snickare

Vill ni ha grannskapets snyggaste trädäck eller bygga en välkomnande entré så kan våra kunniga snickare hjälpa till. Vi hjälper er ta fram alternativ som är både hållbara och snygga med hänsyn till dess användning och era personliga önskningar.

Det självklara valet för markarbeten i Stockholm

Det krävs mycket av oss entreprenörer för att stå ut ur mängden av likvärdiga företag, men vår ovärderlig erfarenhet och rutin ger oss ett rejält försprång från nya aktörer. Dessutom är vi väl införstådda med att vi aldrig kan vara bättre än vårt senaste uppdrag varpå vi alltid arbetar lika engagerat vid samtliga projekt för att oavbrutet leverera samma förstklassiga resultat.

Kunskap och kapacitet

Den största anledningen till att våra kunder väljer oss är vår långa erfarenhet och allomfattande kunskap som bidrar till att vi klarar av att lösa alla möjliga situationer vi ställs inför. Vi har redan stött på det mesta och blivit oerhört lösningsorienterade för att snabbt kunna tänka om och hitta en ännu bättre lösning. Vi har också tillgång till all utrustning som krävs för att utföra arbetet så effektivt, säkert och kvalitetssäkert som möjligt, oavsett komplexitet eller områdets storlek. Vi väljer alltid maskiner omsorgsfullt utifrån uppdrag och omgivning för att göra så liten påverkan som möjligt utan att behöva påverka slutprodukten.

Punktinsatser eller totalentreprenad

När ni väljer oss väljer ni själva hur stora våra arbetsinsatser ska vara och vilken roll ni vill ha i det löpande arbetet. Vi kan erbjuda hjälp genom allt från de minsta punktinsatserna till totalentreprenad där vi rår om allt från projektering till slutprodukt. Med ett övergripande ansvar ökar våra möjligheter att leverera ett genomtänkt resultat – både vad gäller kvalitet och ekonomi Samtidigt som ni får en och samma kontaktperson genom hela projektet.

Goda referenser att dela med oss av

Vi vet att vi aldrig är bättre än vårt senast utförda arbete och arbetar därför oavkortat med samma engagemang för att alltid kunna garantera resultat av samma höga kvalitet.

Innan ni bestämmer er så kontakta gärna några av våra referenser och låt dem berätta mer om hur det är att arbeta tillsammans med oss. Att ni känner er trygga när ni väljer oss är till gagn för oss alla och vi visar gärna upp våra tidigare projekt.

Priser och garantier

Det som påverkar priset är dels hur mycket som ska göras men också markförhållandenas karaktär. Utöver själva material- och arbetskostnaderna tillkommer också kostnader för transport, maskiner samt tippavgifter. Priserna varierar en hel del från ett markarbete till ett annat så för att kunna ge er en mer exakt offert behöver vi inledningsvis undersöka utgångsläget liksom rådande förutsättningar. Ju mer information vi lyckas samla in, desto enklare blir det att välja rätt metoder och ge er en mer exakt offerten på arbetet så att ni slipper riskera dyra överraskningar längs vägen.

Det är oerhört viktigt för oss att ni som kunder kan känna er nöjda med både oss och resultatet som vi efterlämnar. Därför är det också noga att ni meddelar oss direkt om ni på något vis känner er missnöjda eller har synpunkter på vårt arbete, så att vi får möjlighet att åtgärda det som brister. Givetvis tar vi fullt ansvar för allt arbete som vi utför och åtgärdar alla eventuella fel eller brister som upptäcks under den löpande garantitiden.

Vi är J&S Markservice

J&S Markservice är ett företag med personlig prägel som engagerat och professionellt förser kunder runt om i Stockholm med den hjälp de behöver till sina markarbeten.

Alla vi som arbetar här har erfarenhet och rutin från tidigare markarbeten, liksom certifieringar och adekvata utbildningar för arbetet som vi utför. Oavsett vad ni söker vår hjälp för så lägger vi stor vikt vid er trygghet och arbetar både engagerat och effektivt för att ge er ett resultat som motsvarar vad ni förväntat er. För att ni ska veta exakt vad vi gör, hur lång tid det förväntas ta liksom kostnader håller vi oss tillgängliga för en dialog genom hela projektet och besvarar era frågor löpande. Skulle vi stöta på problem är ni givetvis de första som får veta det.

Alla uppdrag är precis lika viktiga och vi står alltid redo för de utmaningar som väntar. Tveka inte på att kontakta oss vid frågor och funderingar eller för att ta del av en kostnadsfri offert på ert arbete. Vi finns också här för att dela med oss av tips och goda råd liksom vägledning innan ni bestämt er för vad ni vill åstadkomma.

Ring upp direkt på 073 – 323 10 32 eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss inom kort.