Skötsel av grönytor

Trädgårdsskötsel

En välvårdad trädgård lyfter utsidan av ert hem samtidigt som den ger er en trivsam och behaglig miljö att vistas i. Alla har dock inte tillräckligt med tid att lägga på sina trädgårdssysslor, eller finner inte samma glädje som vi gör i trädgårdsarbetet. Därför erbjuder vi på J&S Markservice att ta över ansvaret för er trädgårdsskötsel i Stockholm så att fler får möjlighet att njuta av grönskan i utanför ytterdörren. Med mångårig erfarenhet i branschen, samt adekvat utbildning för uppdraget blir vi det självklara valet av entreprenör för era markarbeten. Vi hjälper er med allt ifrån det lilla till det stora trädgårdsprojektet.

En vacker trädgård ökar din bostads värde

En attraktiv och välskött trädgård innebär mervärde för såväl er familj som fastigheten i sin helhet. Börja med att konkretisera på vad ni själva värdesätter och behöver för att trivas. Gå sedan vidare med att hitta lösningar som lyfter husets utsida och stärker dess totala intryck. Genom erfarenhet och kunskap hjälper vi er gärna med att urskilja detaljerna som kommer göra skillnad. Givetvis kommer vi även dela med oss av vår kunskap genom att lägga fram förslag på hur vi optimerar utrymmet samt skapar ett snyggt, praktiskt och attraktivt helhetsintryck.

Vi kan hjälpa er med:

Plantering, ogräsrensning, häckklippning, skötsel av rabatter, beskärning av buskar och träd, mossbekämpning, gräsklippning, krattning, rengöring av plattsättning, bortforsling av skräp m.m.
Givetvis tar vi med oss alla verktyg, maskiner och det material vi behöver för jobbet så att ni slipper investera i några redskap. Innan vi lämnar passar vi även på att dela med oss av våra kunniga råd på passande underhåll, likväl förslag på hur trädgården skulle kunna bli ännu bättre med nya planteringar eller omsättning.

Ytterligare tilläggstjänster

Vill ni ge er uteplats ett rejält lyft eller är det kanske dags för en omdränering? Med breda markservicetjänster liksom lång erfarenhet från branschen kan vi förse er i Stockholm med flertalet tilläggstjänster utöver själva trädgårdsskötseln. Våra snickare kan hjälpa er med att bygga det där trädäcket eller uterummet ni så länge drömt om och med plattsättarnas hjälp får er uteplats eller garageuppfarten ett hållbart och stilsäkert underlag. Under vinterhalvåret och vid behov kan vi avlasta er genom att ta över ansvaret för er snöskottning och behöver ni dränera eller schakta har vi rätt kapacitet och redskap för uppdraget.

Ni bestämmer själv hur omfattande vår hjälp ska vara vid samtliga tjänster och vi anpassar givetvis uppläggen helt efter er, era önskemål och rådande förutsättningar. Beskriv vad ni vill få hjälp med så bakar vi in det i ett komplett avtal och återkommer med en mer tydlig offert på arbetet.

Glöm inte att nyttja RUT-avdraget!

Trädgårdsskötsel är en av alla tjänster som idag inkluderas i RUT-avdraget och ger er rätt till 50% avdrag på arbetskostnaden. Har man ännu inte hunnit fylla 65 ger det rätt till 25 000 kronor avdrag under ett år. För personer som passerat 65 dubbleras beloppet till 50 000 per år och person. Är ni flera personer i det hushåll som trädgårdsskötseln avser kan ni följaktligen förlägga kostnaderna för arbetet er sinsemellan. Det enda vi ber er är att ange vem som ska stå för RUT-avdraget med personens personnummer så tar vi hänsyn till det och begär ut den del som ni är berättigade av Skatteverket. Vi tar med andra ord hand om allt det praktiska så att ni i er tur kan njuta fullt ut av hjälpen vi ger er.

Vi erbjuder trädgårdsskötsel åt hela Stockholm

Har ni en trädgård som skulle må bra av lite extra omsorg inför säsongen, eller söker ni en möjlighet att slippa lägga tid på ert trädgårdsarbete en gång för alla? Oavsett om ni söker trädgårdshjälp regelbundet eller vid enstaka tillfällen kommer vi på J&S Markservice kunna hjälpa er. Våra kunniga och lyhörda medarbetare vet vad som krävs för att uppnå var kunds unika önskemål och arbetar hårt för att ge samtliga tomter den kärlek de behöver. När ni anlitar oss är ni garanterad en välvårdad och lummig trädgård liksom en plats att njuta på oavsett tid på året.

Hos oss är varje kund precis lika viktig. Vi älskar utmaningar och åtar oss samtliga uppdrag, stora som små, med engagemang och kunnighet för att uppnå allas förväntningar och önskemål. Tveka inte över att kontakta oss för svar på eventuella frågor eller offert på arbetet. Berätta även om ni har behov av ytterligare markservice så sätter vi samman en lösning som matchar och ger er det resultat ni eftersöker.