Snickare

Snickare i Stockholm

J&S Markservice är ett mindre företag som utför olika typer av markarbeten åt kunder runt om i Stockholm. Vi har alla mångårig erfarenhet från byggbranschen och arbetar både professionellt liksom lyhört för att kunna tillfredsställa alla kunder. Målet är alltid att både beställare och brukare ska vara nöjda med resultatet vi levererar och med återkommande kunder har vi vårt kvittot på att vi lyckats.

Söker ni efter en kunnig, effektiv och prisvärd snickare i Stockholm? Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret och ser till så att ni får precis den hjälp ni behöver för ett kvalitativt resultat enligt era personliga önskemål. Ni bestämmer själva vår hjälps omfattning och om ni föredrar att utföra delar av arbetet själva. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring om det känns enklare så bokar vi in ett första möte direkt.

Från idé till önskat resultat

Med lång erfarenhet från byggbranschen och relevanta kunskaper för arbetet vi utför kan vi finnas vid er sida genom hela projektet, från projektering till utförande. Ni väljer själva vilken entreprenörform ni föredrar och vilka delar av bygget ni vill ha hjälp med.

Planering

I det inledande stadiet ser vi till att vi får tid att sitta ner tillsammans och ta fram en övergripande plan för projektet. Här vill vi få chans att lära känna er och era önskemål lite bättre, för att få en tydligare bild av vad det är ni eftersöker. Därefter kan vi bolla idéer och tankar med varann för att slutligen komma fram till en lösning som matchar era förväntningar, rådande förutsättningar och den budget ni har att förhålla er till. Med skisser hjälper vi er sedan att se och förstå slutprodukten innan vi sätter igång.

Materialval

Våra snickare hjälper er gärna med att välja material och virke för förverkligandet av ert bygge. Vi vet vad som funkar bäst i förhållande till konstruktion och placering för att välja ut ett hållbart virke som förblir lika praktiskt och snyggt idag som i framtiden. Givetvis med hänsyn till er budget så att ni alltid får ut maximalt för pengarna.

Bygglov och regler

Behöver ni bygglov hjälper vi er givetvis även med er ansökan och ser till så att ritningar, skisser och annan nödvändig dokumentation når fram till rätt person i er kommun. På så vis slipper ni allt det praktiska och garanteras att er ansökan blir komplett för att snabbare få ett godkännande.

J&S markservice – Ett tryggt val av snickare

Maximal utdelning för pengarna

När ni anlitar oss kommer ni få hjälp från servicemedvetna yrkesspecialister som arbetar både lyhört och produktivt för att hitta de bästa och mest lönsamma lösningarna unikt för samtliga uppdrag. Målmedvetet och kunnigt har vi utvecklat kostnadseffektiva arbetsformer, som garanterar resultat av högsta kvalitet enligt kundens förväntningar och att ni får ut maximalt av er investering.

Nöjd-kund-garanti

Det är oerhört viktigt att ni känner förtroende för oss genom hela processen och är nöjda med det arbete som vi utför. Skulle något vara till mindre belåtenhet eller om ni har åsikter kring oss och vårt utförande ber vi er därför att meddela oss det direkt så att vi får möjlighet att åtgärda det som brustit. Givetvis lämnar vi garanti på alla uppdrag och tar fullt ansvar för skador eller fel vi på något vis skulle kunna ha åsamkat.

Full insyn

Vi på J&S Markservice arbetar med full transparens oavsett uppdrag så att ni vet precis vad som sker genom hela processen och får möjlighet att vara en del av projektet. Det samma gäller våra offerter där ni kan förvänta er att samtliga priser och kostnader framgår så att ni aldrig behöver oroa er för obehagliga överraskningar.

Kunniga snickare för er i Stockholm

Oavsett uppdrag eller om ni kontaktar oss i form av privatperson eller företag så kommer ni få ett snyggt och hållbart resultat utifrån era personliga önskemål. Inga uppdrag är någonsin för stora eller för små och vi tackar aldrig nej till nya utmaningar.

Vill ni ha en offert? Berätta så noggrant ni kan om byggnationen eller snickeriet ni vill få utfört så återkommer vi snart med en beräknad summa. Glöm inte bort att ni är berättigade rotavdrag när ni anlitar snickare vilket ger er en halverad arbetskostnad. Vill ni använda rot ber vi er meddela detta vid vår första kontakt, så att vi i vår tur kan ta hänsyn till det i våra beräkningar och begära ut den resterande summan från Skatteverket. Det enda ni behöver göra är att tala om vem som rotavdraget ska göras på och kontrollera så att det finns pengar kvar att utnyttja.

Har ni frågor om oss, våra arbetsprocesser eller vill ni ta del av en offert på ert arbete? Kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär här på vår hemsida eller plocka upp telefonen och ring direkt.